hår som en supermodell

1. LÄGG EN GRUND

Börja med att tvätta håret rent och avsluta med balsam anpassat efter din hårtyp. Är ditt hår slitet och frissigt så lägg gärna en tung inpackning som tämjer lite extra. Sedan är det dags att preparera håret med en värmeskyddande och lockfrämjande produkt, enklast är att fördela ut mousset eller lotionen i håret med hjälp av en borste så det blir jämnt.

2. FÖNAVictoria's Secret Hair & Makeup

Nu är det dags att jobba med rundborsten, en essentiell grundsten i VS-stylingen. Ta cirka fem till sju centimeter hår åt gången och föna varje parti inåt med hjälp av en rundborste modell större. Blås sedan håret tills det är nästan helt torrt. Fäst upp de färdigfönade slingorna med små clips allt eftersom. När håret svalnat släpper du ut lockarna.

3. PUMPA UPP VOLYMEN

Fäst upp överhåret i en tofs. Tupera resten, hela underhåret, med en tunn kam. Tupera inte alltför intensivt men utgå från din smak. Ju mer du tuperar, desto mer volym. Släpp sedan ut överhåret i tofsen och kamma försiktigt över tuperingen. Hello Bardot!

4. DET LILLA EXTRA

Dags för glans! Nu gäller det att vara försiktig så du inte förstör det vackra genom att skapa en flottig look. Ta en blygsam liten droppe glansserum, glansvax eller silikongelé (vad du nu föredrar och råkar ha hemma) i handflatan och krama in i lockarna.

Borsta inte!

Fixa lockarna med hjälp av dina fingrar, eventuellt en kam på enstaka ställen om det mot förmodan trasslat sig, men borsta inte.


Kommentarer
Postat av: Amanda<33

Frågestund på min blogg!

Fråga gärna ngt :D<333333



Söt blogg, puss&Kram<3333333

2010-01-27 @ 19:45:07
URL: http://amandaalllinger.blogg.se/
Postat av: feliciabergstrand

okej :D

2010-01-27 @ 21:58:37
URL: http://fffeliciabergstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0